Make Up Store
Vår resa tillsammans med Make Up store började 2006. Ett helt nytt inredningskoncept togs fram och vi började rita planlösningar för nyetableringar av butiker. Fasadritningar och skyltning förekommer också.
Våra ritningar i 3D och arkitektunderlag har hjälpt till med goda affärslägen och hyresvillkor. Hantverkare runt om i världen har uppskattat våra underlag vilket har underlättat och snabbat på ombyggnationerna. Vi utvecklar nu samarbetet till nya nivåer och det ska bli väldigt trevligt.

Kort fakta
  • Kundnamn Make Up Store
  • Butiker World Wide
  • Uppdrag Inredningskoncept, planlösningar och arkitektritningar.
Om Make Up Store
Make Up Store är nordens snabbast växande kosmetikamärke och har funnits sedan 1996. Målet för grundaren och VD:n, Mika Liias, var att skapa "en värld av färger" med ett brett utbud av färgkosmetik och ett unikt koncept med högkvalitativa produkter till bra priser. Hos Make Up Store kan du utöver att handla kosmetika boka in Privata Makeuplektioner, Fest/Vardagsmakeup, Bröllopsmakeup, Gruppkurser och Brynplock mm.
”Vi har ett väldigt bra samarbete med Annette på Top Floor Inredningsarkitekter, och har haft det sedan 2006. Dessutom alltid med enormt snabb återkoppling."
Mika Liias
Grundare och VD på MAKE UP STORE.