Om Top Floor
Utbildad att tänka kommersiellt
Grundaren av Top Floor Inredningsarkitekter Annette Sahlin, arbetade först som Art Director i USA. Hennes intresse för inredning och arkitektur har dock alltid varit stort, vilket hon förmodligen ärvt från sin släkting; Arkitekten Bernt Sahlin, verksam arkitekt i Stockholm under 50- till 90-talet. Längtan att få arbeta med inredning och arkitektur blev så stor att hon utbildade sig till Inredningsarkitekt i USA, med inriktning inredningsarkitektur och möbelformgivning.

I USA är utbildningen även kommersiellt inriktad med avsikten att inredningen ska stötta affären och spegla varumärket. Vilket passade henne som handen i handsken. Efter 13 år som verksam i Kalifornien återvände hon till Sverige 2002. Året därpå etablerade hon företaget i Sverige.

Annette har gjort många framgångsrika inredningskoncept world wide och vet vad varumärkesbyggande inredning verkligen betyder. Hon har även tagit fram en egen modell, skräddarsydd för inredningskoncept.

VARUMÄRKESBYGGANDE INREDNING

Helhetslösningar där inredning, design och kommunikation går hand i hand är oerhört viktigt för oss i designprocessen för att säkerställa ett starkt inredningskoncept.

Vi välkomnar start-ups och våra kunder är allt från fristående verksamheter till etablerade internationella kedjor.

Vår vision är att öka din trivsel, lönsamhet och välmående. Att inredningen främjar hälsa i form av god ergonomi, ljudmiljö med mera är lika viktigt som att den är tilltalande och följer varumärkets identitet.

Vi säkerställer alltid att designen överensstämmer med företagets verksamhet och värderingar. Varje projekt anpassas till behov och budget.

Vi samarbetar alltid med kvalitetssäkrade leverantörer och har ett nätverk av duktiga hantverkare inom alla områden. Vi har insyn i och övervakar alla led i ett projekt. Hos oss kan du känna dig trygg.

Vi värnar om miljön

Vi tar miljöpåverkan, hållbarhet och jämställdhet på stort allvar och utgår därför från rådande lagstiftning och normer. Vi arbetar främst med leverantörer och samarbetspartners som delar våra värderingar. Genom att rekommendera samt upphandla produkter och tjänster med minimal miljöpåverkan kan vi ge dig som kund den bästa lösningen ur alla hänseenden.